Ajándékozz egyedi élményt a Viharsarok Vitorlás Központtól!

A különleges, személyre szóló ajándékok keresése mindig izgalmas, de néha kihívást jelentő feladatnak érezheted. A balatonföldvári Viharsarok Vitorlás Központ ajándékutalványai nagy választékot nyújtanak és rugalmasan személyre szabhatók. Ha minket választasz ajándéknak, garantáltan mosolyt csalhatsz azok arcára, akiket szeretsz.

Szívesen adunk tanácsot telefonon  (00 36 70 265 41 56) vagy e-mail-en (info@viharsarok.hu), ha bizonytalan vagy, mi lenne a legmegfelelőbb választás!

  1. Nagy választék és rugalmasság: A viharsarok.hu oldalon található széles kínálatból megtalálhatod a számodra ideális ajándékot. Ha nem tudsz dönteni, minek örülne a legjobban az ajéndékozott, vásárolhatsz számára egy szabadon felhasználható Viharsarok Voucher-t is egy általad megválasztott összegben.
  2. Egyedi, különleges ajándékélmény: A windsurf és a vitorlás élmények vagy a SUP, kajak-túra ajándékutalványok lehetővé teszik, hogy a megajándékozott ízlése szerint válaszd ki a neki legjobban tetsző szolgáltatásokat. Így biztos lehetsz benne, hogy az ajándék minden tekintetben személyre szabott lesz.
  3. Gyors vásárlás és személyre szabott ajándékutalvány: Ha már tudod, mit szeretnél ajándékba adni, írj egy e-mailt az info@viharsarok.hu címre és mi visszaigazolásban küldünk egy számlaszámot, amire tudsz utalni. Ha megérkezett az utalás, már ki is állítjuk a színes PDF utalványt, melyre az ajándékozott neve és ha szeretnéd, rövid, személyes üzeneted kerülhet.

Mi ezeket az élményeket javasoljuk ajándékba adni:

SUP bérlés* vagy oktatás

Ha tudod róla, hogy még sosem próbálta a SUP-ozást (állva evezést) és szeretnél neki kedvet csinálni hozzá, ezzel nem foghatsz mellé. A SUP-túrát önállóan, egy általunk javasolt útvonalon, önállóan tehetitek meg a vízi közlekedési szabályok betartásával. A SUP kiválóan fejleszti az egyensúlyérzéket és az evezés az egész testet erősíti és tonizálja.

KAJAK-TÚRA (= kajak bérlés*)

A szántódi öböl izgalmas nádasvilágába (1,5-2 h) vagy Tihanyba (2,5-3 h): a túrát önállóan egy általunk javasolt útvonalon, önállóan tehetitek meg a vízi közlekedési szabályok betartásával. A Balaton kora tavasztól késő őszig tökéletes helyszín az evezésre.

ÉLMÉNY VITORLÁZÁS KAPITÁNNYAL

Az ajándékozottnak semmi dolga nem lesz, csak élvezni a vitorlázást, hiszen mi biztosítjuk a tapasztalt kapitányt. A nyári melegben javasoljuk a naplemente időpontját, amikor gyönyörű színek és fények vannak, a természet szelídebb arcát mutatja.

KATAMARÁN VITORLÁZÁS KAPITÁNNYAL

Figyelem, csak sportos, jó kondiban lévőknek ajánljuk! Ez a leggyorsabb műfaj a vitorlásaink közül, és ha fúj a szél, bizony megdől a test, sőt egy lábra is tud állni. Ha tudod az ajándékozottról, hogy szereti az adrenalindús élményeket, vagy egyszerűen csak érdekli ez a hajótípus (DART 18, TOP Cat), akkor biztosan örülni fog neki.

Kezdő, 1 napos csoportos WINDSURF TANFOLYAM (SURF & GO)

Ha már többször említette Neked, hogy szeretné kipróbálni és megtanulni, örülni fog neki. Vigyázz viszont akkor, ha csak Te szeretnéd, hogy megtanuljon szörfözni, ebben az esetben nem javasoljuk, hogy ezt válaszd. A szörfözést elkezdeni erős belső indíttatást és kitartást igényel. A tanfolyam hétvégente szombaton és vasárnap is indul, 1 napot vesz igénybe: délelőtt és délután is 2-2 órás elfoglaltság.

Kezdő, 2 napos (8 órás) intenzív csoportos VITORLÁS TANFOLYAM

Választhatsz a hétvégi (szombat-vasárnapi) és a hétköznapi (csüt-pénteki) időpontokból. A hétvégi május elejétől augusztus végéig minden hétvégén indul 2024-ben, a hétköznapi várhatóan csak a főszezonban.A vitorlás tanfolyam jellemzően 10.00-kor indul mindkét nap és ha ideálisak a körülmények, akkor első nap 5 órát (nap közepén ebédszünettel), második nap 3 órát tudunk megtartani.

PRIVÁT windsurf vagy vitorlás oktatás

Ha az ajándékozott már nem teljesen kezdő, és egyéni oktatásra, hibajavításra lenne szüksége, ennek az ajándéknak biztosan örülni fog! Szélhelyzet függvényében és a fejlesztendő technika mérlegelésével érdemes az ajándékozottnak egyeztetni az óra időpontját, általában 1 hétre előre látjuk a várható széljelentést.

JOLLY JOKER

Szabadon felhasználható VOUCHER tetszőleges, általad megadott összegben: az aktuális árlista szerint bármilyen szolgáltatásunkra felhasználható előzetes bejelentkezés után.

*Bérlésre főszezonban (2024. június 15. – aug. 20. között) nem kell bejelentkezni, de az extrém, viharos időjárás függvényében fenntartjuk a jogot a program másik időpontban való lebonyolítására. Bérlést csak SUP-és kajak bérlése esetén lehetséges igénybe venni, vitorlás és windsurf utalvány csak oktatással / kormányossal vásárolható!

Hogyan válaszd ki a legideálisabb Viharsarok-ajándékutalványt?

Hogyan tudsz Viharsarok-ajándékutalványt vásárolni?

Ajándékutalvány vásárlása esetén töltsd ki az alábbi űrlapot!

Ha még kérdésed van, írj egy e-mailt az info@viharsarok.hu címre, vagy további infokért hívj minket a 00 36 70 265 4156-os számon.

Várunk Titeket szeretettel a 2024-es nyári szezonban! A Viharsarok Vitorlás Központ Csapata

     

     

    Hívás Email Időjárás Útvonal