Evezős kalandtúra – GPS feladatmegoldó játékkal

Ha a nyár számodra is egyet jelent a balatoni élményekkel, ám unod már a matracozást meg a vízibicikli-bérlést; idén talán érdemes lenne valami új vizes szórakozást kipróbálnod.

 

A balatonföldvári Viharsarok Vitorlás Központnál pontosan tudják, mire van szükséged neked és barátaidnak, így olyan izgalmas túrákat alakítottak ki a Balaton vizén, amelyekre egészen biztosan sokáig emlékezni fogtok még.

 

 

Bónuszunkkal egy kétórás evezős kalandtúrára invitálunk benneteket a Szántódi-öbölbe, mely során a szervezők egy külön erre az alkalomra fejlesztett applikációt biztosítanak számotokra, ami számos érdekes kérdéssel és vicces, teljesítésre váró feladattal lát el titeket.

 

 

A túrán a Balaton egyes pontjain elhelyezett GPS-koordinátákhoz kell eleveznetek, és a koordinátához tartozó feladatot megoldanotok. Ha például sikerült bajuszt készítenetek nádból, vagy ha tudjátok, mikor rendezték meg először a strandfesztivált, akkor a feladatot sikeresen teljesítettétek, és már evezhettek is a következő állomáshoz.

 

 

Evezős kalandtúra - GoPro kamerával

2500 Ft / fő
  • GoPro

Evezős kalandtúra - GPS feladatmegoldó játékkal

3500 Ft / fő
  • GPS