Csapatunk

2010 óta foglalkozunk a Balatonon szörf-és vitorlásoktatással. Imádjuk azt, amit csinálunk, és szeretnénk a szeles vízisportok élményét minél több embernek átadni. Szeretünk emberekkel foglalkozni, és az oktatás során személyre szabott fejlődést igyekszünk elérni.

Többen versenyzőként kezdtük a sportot, majd váltunk oktatóvá, mert örömmel töltött el, ha tudásunkat szabadidős és rekreációs szinten is továbbadhatjuk. A nyári szezont a Balaton partján töltjük, táborokat, tanfolyamokat szervezünk, ősszel és télen pedig külföldi spot-okat fedezünk fel. Szeretnénk, ha ráéreznétek a szörfös életérzésre, megismernétek a Balaton és környékünk rejtett szépségeit, és előbb-utóbb csatlakoznátok külföldi kalandjainkhoz is!

 

Peti

Peti

Szörf, vitorlás, katamarán és kite oktató, a Viharsarok Vitorlás Központ vezetője

"Kb. 25 éve kezdtem el vitorlázni a Balatonon, de az első igazi szenvedélyem a szörfözés lett. Azóta már túl vagyok a legtöbb vízi sporton. Küldetésem, hogy a tapasztalatomat, lelkesedésemet minél több embernek át tudjam adni."

Kinga

Kinga

Szörf, vitorlás, SUP fitness oktató, Stabiliy Workout trainer

Ha türelmes és figyelmes oktatót keresel, Kingát válaszd! Ha azt hinnéd, hogy reménytelen eset vagy a szörfözésben, be fogja bizonyítja, hogy tévedtél.

Áron

Áron

Adminisztrátor, Vitorlás oktató

Mindenről tud, ami a vízen vagy a vízparton történik. Talán még azt is tudja, mit tettél tavaly nyáron...

Szabola

Szabola

Szörf oktató, táborvezető

Jól beszéli a gyerekek nyelvét, küldetésének érzi a fejlesztésüket és szeretne életreszóló élményeket adni a táborozóknak. A tábor után már mindenki tudja, hogy milyen az az igazi "Helikopter bevetés".

Kornél

Kornél

Szörf oktató, Táborvezető

Figyelmes, kreatív oktató, a gyerektáborokban találkozhatsz Vele! Fociban nem talált még méltó kihívóra. Tedd próbára! ; )

Betti

Betti

Szörf oktató, táborvezető, táncos

Kicsikkel és nagyokkal is jól megtalálja a hangot. A gyerekek imádják és ő is imádja őket. A táborokban sokszor onnan ismered meg, hogy 2-3 kislány lóg rajta. :)

Máté

Máté

Vitorlás, szörf oktató, táborvezető, rock zenész

Szuper vezetői képességein túl, kiváló ének és gitártudással rendelkezik. Ha megvárod a naplementét, meghallgathatod, ahogy dalra fakad.

Kristóf

Kristóf

Szörf oktató, Informatikus, szoftver fejlesztő

A szörf oktatás mestere, pontosan annyit magyaráz amennyit kell. Segít, ha szükséged van rá, de hagy teret az önálló fejlődésének is. Ha befúj a szél, azonnal otthagyja a kódolást.

Máté

Máté

Katamarán, vitorlás, szörf oktató

A víz szerelmese. Mindig van egy jó tanácsa és egy ügyes trükkje, hogy hogyan lehetsz még jobb a vizen. A vizen jobban érzi magát mint a kanapén heverészve. Neki nem kell kétszer mondani, ha azonnal menni akarsz!

Csanád

Csanád

Vezető parti koordinátor, vitorlás oktató, testnevelő tanár

Ha nem vagy résen, egy pillanat alatt kikapja a vízből a szörfödet. Gondolj rá erősen, hogy mit szeretnél és Csani kitalálja!

Ádám

Ádám

Vitorlás és katamarán oktató

Ha sikerül felvenni vele a szemkontaktust, nyert ügyed van! Ádám az összes vízi sporteszközről tud mondani valami érdekességet!

Ábel

Ábel

Vitorlás és katamarán oktató

Norbi

Norbi

Parti koordinátor

Ha egy segítő kézre van szükség, Norbi mindig készen áll. 99%-ban a vízben találod meg!

Bence

Bence

Vitorlás, Katamarán oktató, Elméleti és IT szakértő

Ha igazi vitorlás élményre vágysz, próbáld ki a katamaránozást Bencével, és 20 lábas, karbon árbocos, genakkeres katamaránjával. Maradandó élmény!

Hanna

Hanna

Vitorlás oktató

Tapasztalt vitorlás oktató, aki viharban is jobban szeret a "lee" oldalon ülni. Ez mindent elárul róla. :)

Balázs

Balázs

Vitorlás oktató, Fotós

Ha szeretnél profi szörfös, vitorlás portrét magadról, őt kell keresned!
Precíz oktató, alaposan átadja a vitorlázás csínját-bínját.

Ádám

Ádám

Szörf és vitorlás oktató, parti koordinátor

Zoli

Zoli

Vitorlás oktató, tanár

Ha ő oktat, biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz unatkozni. :) A világos és precíz előadási stílus mellett a legszórakoztatóbb sztorikat tőle fogod hallani.

Linda

Linda

SUP jóga oktató

Az EMOCEAN YOGA megalapítója, Kaliforniában képezte ki magát SUP jóga oktatónak. Óráira az emoceanyoga.com oldalon keresztül tudsz bejelentkezni.

Bori

Bori

Jóga, SUP jóga és windszörf oktató

A Viharsarokban kezdett windszörfözni, és azóta is ez a kedvenc nyári bázisa. 2018. óta Fuerteventurán, a Kanári-szigeteken él, ahol jóga oktatással, jógás és hullámszörfös utazások, táborok szervezésével foglalkozik.

Tamás

Tamás

Vitorlás oktató

Hívás Email Időjárás Útvonal