Csapatunk

2010 óta foglalkozunk a Balatonon szörf-és vitorlásoktatással. Imádjuk azt, amit csinálunk, és szeretnénk a szeles vízisportok élményét minél több embernek átadni. Szeretünk emberekkel foglalkozni, és az oktatás során személyre szabott fejlődést igyekszünk elérni.

Többen versenyzőként kezdtük a sportot, majd váltunk oktatóvá, mert örömmel töltött el, ha tudásunkat szabadidős és rekreációs szinten is továbbadhatjuk. A nyári szezont a Balaton partján töltjük, táborokat, tanfolyamokat szervezünk, ősszel és télen pedig külföldi spot-okat fedezünk fel. Szeretnénk, ha ráéreznétek a szörfös életérzésre, megismernétek a Balaton és környékünk rejtett szépségeit, és előbb-utóbb csatlakoznátok külföldi kalandjainkhoz is!

 

Peti

Peti

Vitorlás, katamarán, szörf és kite oktató, a Viharsarok Vitorlás Központ vezetője

"Kb. 25 éve kezdtem el vitorlázni a Balatonon, de az első igazi szenvedélyem a szörfözés lett. Azóta már túl vagyok a legtöbb vízi sporton. Küldetésem, hogy a tapasztalatomat, lelkesedésemet minél több embernek át tudjam adni."

Kinga

Kinga

Szörfoktató (VÖWS licensz), vitorlásoktató, Stabiliy Workout traineR

Ha türelmes és figyelmes oktatót keresel, Kingát válaszd! Ha azt hinnéd, hogy reménytelen eset vagy a szörfözésben, be fogja bizonyítja, hogy tévedtél. Lelkes kisgyerekek szörfoktatását is bevállalja.

Szabola

Szabola

Szörfoktató (VÖWS licensz), táborvezető

Jól beszéli a gyerekek nyelvét, küldetésének érzi a fejlesztésüket és szeretne életreszóló élményeket adni a táborozóknak. A tábor után már mindenki tudja, hogy milyen az az igazi "Helikopter bevetés".

Kornél

Kornél

Szörfoktató (VÖWS licensz), táborvezető

Figyelmes, kreatív oktató, a gyerektáborokban találkozhatsz Vele! Fociban nem talált még méltó kihívóra. Tedd próbára! ; )

Betti

Betti

Szörfoktató (VÖWS licensz), táborvezető

Kicsikkel és nagyokkal is jól megtalálja a hangot. Azon ritka tehetségek egyik, aki nálunk kezdett szörfözni, majd oktatóvá cseperedett. Azóta komoly tapasztalatot szerzett a gyerektáborok menedzselésében és a felnőttek szörfoktatásában is.

Máté

Máté

Vitorlás, szörf oktató, táborvezető

Szuper vezetői képességein csak kiváló ének és gitártudása tesz túl. Ha megvárod a naplementét, meghallgathatod, ahogy dalra fakad.

Kristóf

Kristóf

Szörfoktató (VÖWS licensz), Informatikus, szoftver fejlesztő

A szörf oktatás mestere, pontosan annyit magyaráz amennyit kell. Segít, ha szükséged van rá, de hagy teret az önálló fejlődésének is. Ha befúj a szél, azonnal otthagyja a kódolást.

Tamás

Tamás

Szörfoktató (VÖWS licensz), vitorlás oktató

Figyelmes, vendégorientált oktató, törekszik az egyéni igényekre odafigyelni. Az erőszakmentes kommunikáció mestere (trénere), amit az oktatások során is alkalmaz.

Ádám

Ádám

Vitorlás és katamarán oktató, Szörfoktató (VÖWS licensz)

Ha sikerül felvenni vele a szemkontaktust, nyert ügyed van! Ádám az összes vízi sporteszközről tud mondani valami érdekességet!

Ábel

Ábel

Vitorlás és katamarán oktató

A természettudományi zsenialitását a vitorlásoktatásban is kamatoztatja, innovatív oktatási módszereket fejleszt ki, amiről többet most nem árulhatunk el.

Hanna

Hanna

Szörfoktató (VÖWS licensz), vitorlás oktató

Tapasztalt szörf -és vitorlás oktató, aki viharban is jobban szeret a hajó "lee" oldalán ülni. Ez nagyjából mindent elárul róla. :) Igazi mártír, ebédszünetben is vállal oktatást, ha ezzel segíthet oktatótársain.

Balázs

Balázs

Vitorlás oktató, Fotós

Ha szeretnél profi szörfös, vitorlás portrét magadról, őt kell keresned! Precíz, kommunikatív vitorlásoktató, alaposan átadja a vitorlázás csínját-bínját.

Zoli

Zoli

Vitorlás oktató, tanár

Ha ő oktat, biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz unatkozni. :) A világos és precíz előadási stílus mellett a legszórakoztatóbb sztorikat tőle fogod hallani.

Ádám

Ádám

Szörf, vitorlás és katamarán oktató, parti koordinátor

Talpraesett fiatal oktatónk lelkesedésének és kitartásának köszönhetően szinte minden vízisportban profi oktatóvá cseperedett. Nem találsz fogást rajta! Naplemente vitorlás túrát is vállal, de a lánykérésről azért szóljatok előre.

Norbi

Norbi

Parti koordinátor

Ha egy segítő kézre van szükség, Norbi mindig készen áll. 99%-ban a vízben találod meg!

Bence

Bence

Vitorlás, Katamarán oktató, Elméleti és IT szakértő

Ha igazi vitorlás élményre vágysz, próbáld ki a katamaránozást Bencével, és 20 lábas, karbon árbocos, genakkeres katamaránjával. Maradandó élmény!

Linda

Linda

SUP jóga oktató

Az EMOCEAN YOGA megalapítója, Kaliforniában képezte ki magát SUP jóga oktatónak. Óráira az emoceanyoga.com oldalon keresztül tudsz bejelentkezni.

Bori

Bori

Jóga, SUP jóga és windszörf oktató

A Viharsarokban kezdett windszörfözni, és azóta is ez a kedvenc nyári bázisa. 2018. óta Fuerteventurán, a Kanári-szigeteken él, ahol jóga oktatással, jógás és hullámszörfös utazások, táborok szervezésével foglalkozik.

Hívás Email Időjárás Útvonal