Próbáld ki Te is a szörfözést kockázatok nélkül! Mi GARANTÁLJUK, hogy 4 óra oktatás után már önállóan tudod kezelni a szörföt. Ha ez nem sikerülne 4 óra alatt, akkor további ingyenes oktatást biztosítunk, vagy visszafizetjük Neked a tanfolyam árát!

Olyan időtöltést keresel, ami teljesen ki tud ragadni a szürke hétköznapokból? Szeretnél valamit tenni, hogy megőrizd egészséged, testi és szellemi frissességed? Ha a válaszod IGEN, akkor a szörfözést Neked találták ki. 🙂

Ha szeretnél gyorsan és hatékonyan megtanulni szörfözni, akkor jelentkezz hozzánk egy Surf&Go egynapos, csoportos tanfolyamra! A tanfolyam 2×2 órás, azaz délelőtt és délután is van 1-1 szörfözés, de választhatod csak a délelőtti kurzust is. A kis csoportos oktatás szuper lehetőség arra, hogy az első lépéseket jó társaságban, egymást segítve tehessétek meg, ráadásul az egyéni oktatáshoz képest szuper kedvezményes áron! Az első négy órában semmilyen hátrányod nem származik abból, ha nem csak Veled foglalkozik az oktató, hiszen ilyenkor még kis területen, egy helyen tud maradni a csapat, és viszonylag sok időt kell szánni arra, hogy egyénileg mindenki jól begyakorolja az alap lépéseket.

Csoportos szörftanfolyam

Társaságban minden – a szörfözés is- jobb

NEKED VALÓ A SZÖRFÖZÉS, HA…

MIÉRT PONT A WINDSURF?

 

Szörf szimulátor

A tanfolyam része a parti, szörf szimulátoros oktatás, de a legtöbbet a vízen lesztek

MI FOG TÖRTÉNNI A 2×2 ÓRÁS TANFOLYAMON?

 

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA, HA NEM TANULSZ MEG SZÖRFÖZNI 4 ÓRA ALATT…

Próbáld ki Te is a szörfözést kockázatok nélkül! Mi GARANTÁLJUK, hogy 4 óra oktatás után már önállóan megteszed az első métereket a szörfön. Ha nem sikerül, akkor további ingyenes oktatást biztosítunk, vagy visszafizetjük a tanfolyam árát.

Szörfös lányok

A megfelelő felszereléssel fizikailag nem vészesen megterhelő a szörfözés, a lányok és fiúk ugyanolyan jól meg tudják tanulni testalkattól függetlenül

MIÉRT VÁLASSZ MINKET ?

Esés

Persze az elején kell hozzá kitartás, de megéri a befektetett munka

MIÉRT VAN SZÜKSÉGED OKTATÁSRA?

Siklatás

A végcél: a siklás. Nem négy óra lesz idáig eljutni, de minden óra egyre élvezetesebb lesz

JELENTKEZÉS, FIZETÉS

A jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot. A jelentkezés beérkezése után hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot. A jelentkezéskor 5000 Ft előleget kell fizetni (átutalással, vagy bankkártyás fizetési linken keresztül), a fennmaradó részt pedig a tanfolyam kezdetekor kell fizetni(készpénzzel vagy kártyával).

Az ár tartalmazza:

  • az oktatás és a felszerelések árát
  • mentőmellény és szükség esetén neoprén ruha kölcsönzését
  • öltöző, értékmegőrző használatát
  • Pdf formátumú jegyzetet

Nem tartalmazza:

  • a strandbelépőt
  • parkolást

    Hívás Email Időjárás Útvonal