Próbáld ki Te is a szörfözést kockázatok nélkül! Mi GARANTÁLJUK, hogy 4 óra oktatás után már önállóan tudod kezelni a szörföt. Ha ez nem sikerülne 4 óra alatt, akkor további ingyenes oktatást biztosítunk, vagy visszafizetjük Neked a tanfolyam árát!

Olyan időtöltést keresel, ami teljesen ki tud ragadni a szürke hétköznapokból? Szeretnél valamit tenni, hogy megőrizd egészséged, testi és szellemi frissességed? Ha a válaszod IGEN, akkor a szörfözést Neked találták ki. 🙂

Ha szeretnél gyorsan és hatékonyan megtanulni szörfözni, akkor jelentkezz hozzánk egy Surf&Go egynapos, csoportos tanfolyamra! A tanfolyam 2×2 órás, azaz délelőtt és délután is van 1-1 szörfözés, de választhatod csak a délelőtti kurzust is. A kis csoportos oktatás szuper lehetőség arra, hogy az első lépéseket jó társaságban, egymást segítve tehessétek meg, ráadásul az egyéni oktatáshoz képest szuper kedvezményes áron! Az első négy órában semmilyen hátrányod nem származik abból, ha nem csak Veled foglalkozik az oktató, hiszen ilyenkor még kis területen, egy helyen tud maradni a csapat, és viszonylag sok időt kell szánni arra, hogy egyénileg mindenki jól begyakorolja az alap lépéseket.

A szörfözést felnőttként sem elkezdeni.

Társaságban minden – a szörfözés is – jobb.

NEKED VALÓ A SZÖRFÖZÉS, HA…

 

MIÉRT PONT A WINDSURF?

 

Szörf szimulátorA tanfolyam része a parti, szörf szimulátoros oktatás, de a legtöbbet a vízen lesztek

MI FOG TÖRTÉNNI A 2×2 ÓRÁS TANFOLYAMON?

 • Az első 2 óra programja:

  • Egyensúlygyakorlatok deszkán
  • Felszerelés ismertetése
  • Szárazföldi szimulátoros gyakorlás
  • Elindulás, fordulás kezdő technikával
 • A második 2 óra programja:

  • Rövid elmélet (szélkör, haladási irányok)
  • Navigáció, irányítás (élesedés, ejtés)
  • Forduló mindkét irányba (szélforduló, perdülés)
  • Felkészítés az önálló szörfözésre

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA, HA NEM TANULSZ MEG SZÖRFÖZNI 4 ÓRA ALATT…

Próbáld ki a szörfözést kockázatok nélkül! Mi GARANTÁLJUK Neked, hogy 4 óra oktatás után már önállóan megteszed az első métereket a szörfön. Ha ez mégsem sikerülne, akkor további ingyenes oktatást biztosítunk, vagy visszafizetjük a tanfolyam árát.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET ?

 • Szörfiskolánkban kifejezetten balatoni, gyenge szeles körülményekre optimalizált tanulószörfök és türelmes oktatók állnak rendelkezésedre.
 • A Szántódi-öbölben hatalmas területen maximum derékig érő víz van. Nem kell aggódnod, hogy nem tudsz majd visszajönni a partra, hiszen mindenhol leér a lábad.
 • Tanfolyamainkat úgy állítottuk össze, hogy megtaláld a Neked legjobban megfelelőt akár komolyan érdeklődsz, akár ha csak éppen kedvet kaptál a kipróbáláshoz.
 • Az oktatást kis létszámú csoportban, vagy magánórán tudod igénybe venni, így biztos lehetsz abban, hogy elegendő figyelmet kapsz.
Szörfös lányok
A megfelelő felszereléssel fizikailag nem vészesen megterhelő a szörfözés, a lányok és fiúk ugyanolyan jól meg tudják tanulni testalkattól függetlenül

MIÉRT VAN SZÜKSÉGED OKTATÁSRA?

Esés
Persze az elején kell hozzá kitartás, de megéri a befektetett munka
Siklatás
A végcél: a siklás. Nem négy óra lesz idáig eljutni, de minden óra egyre élvezetesebb lesz

ÁRAK:

Az ár tartalmazza:

Az ár nem tartalmazza:

JELENTKEZÉS, FIZETÉS

A jelentkezéshez töltsd ki az űrlapot. Az űrlap beérkezése után hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot. A jelentkezéshez 5.000 Ft előleget kell fizetni átutalással, a fennmaradó részt pedig a tanfolyam kezdetekor kell fizetni (készpénzzel vagy bankkártyával, vagy SZÉP-kártyával). FONTOS, hogy csak az OTP SZÉP-kártyát tudjuk elfogadni.

  Hívás Email Időjárás Útvonal