2 órás bevezető szörf tanfolyam

11 000 Ft
 • Felszerelés ismertetése
 • Játékos vízi és szárazföldi egyensúly gyakorlatok
 • Indulás, szörfözés mindkét irányban, álló forduló

Vonz a szörfözés, de eddig nem merted kipróbálni? Nem hiszed, hogy Neked is sikerülhet? Kíváncsi vagy milyen érzés? Jelentkezz két órás szörftanfolyamunkra, és garantáljuk, hogy a siker érzés nem marad el.

Ezen a bevezető jellegű tanfolyamon a cél a szörfözés bemutatása, és az első méterek megtétele. Ennek megfelelően a gyakorlatra esik a hangsúly.

Természetesen ez csak egy ízelítő, az önálló szörfözés elsajátításához még sokat kell gyakorolnod. Komolyabban érdeklődők folytathatják a 4 és 8 órás tanfolyammal.

 

2 órás csoportos tanfolyam

9 000 Ft/fő
 • Felszerelés ismertetése
 • Játékos vízi és szárazföldi egyensúly gyakorlatok
 • Indulás, szörfözés mindkét irányban, álló forduló
 • 2 főtöl elindul

1 órás magán

5 500 Ft
 • Személyre szabott oktatás kezdőknek, és haladóknak

1 órás csoportos

4 500 Ft/fő
 • csoportos oktatás kezdőknek, és haladóknak

Olyan időtöltést keresel, ami teljesen ki tud ragadni a szürke hétköznapokból? Szeretnél valamit tenni, hogy megőrizd egészséged, testi és szellemi frissességed?  Szeretnél többet természetes környezetben lenni, utazni, világot látni?

A szörfözést Neked találták ki 🙂

A szörfözésnek számos pozitív élettani hatása van. Mint minden szabadban, természetben végzett mozgásnak, a szörfözésnek is kedvező hatása van, a napsütés, a víz és az elemekkel való küzdelem a rosszkedv és levertség leghatásosabb ellenszere.
A szörfözés teljes figyelmet, koncentrációt igényel, közben az elménk teljesen kitisztul, a hétköznapi problémáktól könnyedén el tudsz távolodni. Szörfözés közben könnyen átélheted a flow élményt, teljesen átadhatod magad annak, amit éppen csinálsz.

Próbáld ki Te is a szörfözést kockázatok nélkül! Mi GARANTÁLJUK, hogy két óra oktatás után önállóan megteszed az első métereket a szörfön. Ha nem sikerül két óra alatt, akkor további ingyenes oktatást biztosítunk, vagy visszafizetjük a tanfolyam árát.

Neked való a szörfözés, ha

 • Szereted a kihívásokat, szeretsz új dolgokat tanulni
 • Szeretnél tenni valamit az egészségedért, szeretnél jó formában maradni
 • Szereted a napfényt és a vízpartot

 

Sok kezdő szörfösnek veszi el lelkesedését a nem megfelelő felszerelés, hiányos elméleti tudás, vagy rosszul begyakorolt technikák miatti sikertelenség. Ezért ajánlott , hogy ne egyedül, hanem profi segítséggel vágj bele a tanulásba.

Szörfiskolánkban kifejezetten balatoni, gyenge szeles körülményekre optimalizált tanulószörfök és türelmes oktatók állnak rendelkezésedre. A Szántódi-öbölben hatalmas területen maximum derékig érő víz van, így nem kell aggódnod, hogy nem tudsz majd visszajönni a partra.

Tanfolyamainkat úgy állítottuk össze, hogy megtaláld a Neked legjobban megfelelőt, ha komolyan érdeklődsz, vagy ha csak éppen kedvet kaptál a kipróbáláshoz.

Az oktatások kis létszámú csoportokban, vagy magánórán tudod igénybe venni, így biztos lehetsz abban, hogy elegendő figyelmet kapsz.

A két órás tanfolyamon az alapokat tudod megtanulni (egyensúly gyakorlatok, szimulátor, elindulás, fordulás), a négyóráson pedig már az önálló navigáláshoz szükséges gyakorlatot is meg fogod szerezni.