4 napos windsurf oktató képzés nemzetközi diplomával Balatonföldváron

Szeretnéd, ha a szörfözés nem csak a szenvedélyed, hanem a hivatásod is lenne? Szeretsz emberekkel foglalkozni, nyitott és rugalmas vagy és szívesen töltenéd a nyarat a víz mellett itthon vagy akár külföldön? Ha ezek közül akár csak egyre is igen a válaszod, akkor jelentkezz a májusi 4 napos tanfolyamunkra!

 Szerezz magabiztos tudást és nemzetközileg elismert „C” minősítésű windsurf oktatói igazolványt egy hosszú hétvége alatt!

Szörf iskolánk már 15 éve foglalkozik gyerek és felnőtt oktatással, tanfolyamok és táborok szervezésével. Szeretnénk, ha ezt a csodálatos hivatást és életérzést minél több fiatal megtapasztalhatná. A tanfolyamot sikeresen elvégző résztvevők már az idei szezonban el tudnak helyezkedni szörfoktatóként Magyarországon vagy külföldön.

Az osztrák szörf szövetség (VÖWS) tagjaként nemzetközileg elismert „C” minősítésű windsurf oktatói igazolványt állítunk ki a tanfolyamot sikeresen elvégzőknek.

4 napos tanfolyamunkon átadjuk Neked azt a gyakorlatias tudást, amire szükséged lehet, ha Magyarországon vagy külföldön szeretnél windsurf oktatóként elhelyezkedni.

A 4 nap alatt magabiztos gyakorlatias  és elméleti tudást szerezhetsz az alábbi területeken:

Jelentkezz most, hogy a nyáron már kipróbálhasd magad oktatóként, és pénzt keress a hobbiddal!

    Hívás Email Időjárás Útvonal