Fedezd fel a Balaton szépségeit egy túrakajakkal. Bár szívügyünk a szörfözés és a vitorlázás, szélcsend esetén a kajak a legjobb eszköz egy jó balatoni vízitúrához. Egyedülálló módon a Tihanyi-félsziget közelsége miatt itt át lehet evezni a déliről az északi partra. Kajakkal számos olyan helyszín elérhető (nádasok, természetvédelmi területek), amelyek autóval vagy nagyhajóval megközelíthetetlenek.

Kétségtelenül van valami megnyugtató a légkondi monoton zúgásában, és az sem rossz, ha a hátteredet természetfotóra cseréled, de azért a valódi feltöltődést és kikapcsolódást nem a nagyvárosi környezetben érdemes keresned.

 

Az evezős kalandtúrák nem csak a lehető legtökéletesebb kombinációi a relaxálásnak és az aktív kikapcsolódásnak, de a Viharsarok Vitorlás Központ BIC tengeri túrakajakjain teljesen biztonságosak is.

Mivel ezeket a kajakokat tengeri környezetre, nagyobb hullámok megzabolázására tervezték, magabiztosan siklanak a szántódi öbölben, a Balaton egyik legszebb részén, a Tihanyi-félszigettel szemben.

A túrára egyedül, de a pároddal vagy akár a családoddal is érkezhetsz, a könnyen forduló, jól irányítható csónakokban a gyerekek is biztonságban lesznek, és ti is jól fogjátok érezni magatokat akkor is, ha ez az első alkalom, hogy evezni indultok.

Kölcsönzős kajakjaink között megbízható, törhetetlen, önürítős tehát elsüllyeszthetetlen darabok találhatók, amelyeket bátran ajánlunk teljesen kezdő kajakosoknak is.

Kajakok és Kenu

 

Árak

Bilbao

1 óra 2 500 Ft

1 személyes

Scapa

1 óra 2 500 Ft

1 személyes

Tobago

1 óra 3 500 Ft

2 személyes

Túra Kenu

1 óra 4 500 Ft

4 személyes

Hívás Email Időjárás Útvonal