fbpx

A csapatmunka sokszor kihívásokkal teli. Ahhoz, hogy munkahelyünkön megfelelően tudjunk teljesíteni, meg kell tanulnunk a közös nyelvet, a bizalmat és az együttműködést. Nem elég jónak lenni a munkaterületünkön, ki kell ismernünk és tapasztalnunk egymás szokásait, és elsajátítani hogyan tudunk hatékonyan egy CSAPATOT alkotni. Ebben tudunk segíteni csapatépítő tréningünkön.

 “Amit ma teszünk, döntés arról, hogy milyen lesz a világ holnap.”

Marié von Ebner-Eschenbach

Ahhoz, hogy ne kizárólag a munkahelyünkön kerüljünk kihívások elé, érdemes egy külsős helyszínt választanunk.  El tudsz képzelni ehhez jobb terepet, mint egy Balaton parti kikapcsolódást?

Nálunk Ti döntitek el, hogy milyen kihívások elé állítjátok a csapatot, legyen szó akár kooperációs játékról, akár versenyről.  Az élmény és a tanulás mindenképpen garantált.

Tréningeinken gondoskodunk róla, hogy a részvevők folyamatosan egymásra legyenek hangolva. Felejtsd el a stresszes vagy épp unalmas munkanapokat, koncentrálj a szabadságra, kikapcsolódásra és kollégáid, de nem utolsó sorban önmagad megismerésére.

Célunk, hogy a nap végére az egyének úgy találják meg valós helyüket a helyüket a csapatban, hogy közben fejlesztették személyes kompetenciáikat, és a tréning minden egyes pillanatát élvezték.

Milyen sportolási lehetőségeket biztosítunk csapatépítő tréningjeinkre?

  • katamarán vitorlázás és háziverszeny
  • kishajós vitorlázás és háziverseny
  • szörf oktatás
  • evezős túra

Programjaink  10 – 30 fős csapatoknak kínálnak kellemes kikapcsolódást és friss élményeket.

Itt veheted fel velünk a kapcsolatot: