500x500

Nyitás 2021 – május 1.

Kedves Vendégeink!

Örömmel jelenthetjük, be, hogy a 2021-es szezont május elsején meg tudjuk nyitni. A koronavírussal kapcsolatos rendelkezések szerint azokat tudjuk fogadni, akiknek van már védettségi igazolványuk. A védettségi igazolványt három úton lehet megkapni:

  • az első oltás után automatikus jár
  • a betegségből való gyógyulás után automatikusan jár
  • aki feltételezhetően átesett a betegségen, pozitív antitest teszt után megkapja (kérvényezni kell)

Oltassátok be magatokat, hogy tudjatok szörfözni, vitorlázni:)

A víz még hideg, tehát csak szép időben és tapasztaltabbaknak jó egyelőre.

Nyitvatartás: hétvégenként, és előzetes bejelentkezés után (70 265 41 56)

500x500

Katamarán tanfolyam

Miért éppen katamarán?

Ha a sebesség és az adrenalin megszállottja vagy, ha neked nem elég a nyugodt vitorlázgatás vagy evezés, akkor a katamaránt neked találták ki!
A katamarán
a vitorlázás egy magasabb szintje, sebességben és élményben a szörfözéshez, kite-hoz áll közelebb, mint az egytestű hajókhoz.

olvasom tovább

500x500

Hajós jogsi – Milyen kell?

Az első kérdés ami a legtöbb emberben felmerül, ha hajózni, vitorlázni szeretnének, hogy kell-e, illetve milyen “jogsi” kell a hajóvezetéshez. A rossz hír az, hogy nincsen egyszerű válasz a kérdésre. Nem létezik olyan, az autóshoz hasonló, egységes, mindenhol elfogadott papír vagy képesítés, amivel vezethetjük a hajókat.

olvasom tovább

500x500

Bringatúra és vitorlás szezon nyitás 2021 április 3-4.

Indítsd velünk a tavaszt egy frissítő bringatúrával és vitorlás regattával!

Ha a vírushelyzet megengedi, idén is hagyományosan húsvétkor szeretnénk indítani a szörf és vitorlást szezont! Április 3-án, SZOMBATON bringatúrát szervezünk Kötcsére, utána pedig VASÁRNAP vitorlás és szörfös szezonnyitó lesz a Viharsarokban! Szeretnénk Veletek EGYÜTT felavatni kedvenc Zugvogel hajóinkat.

olvasom tovább

500x500

Miért Balatonföldvár?

Miért érdemes szörfözéshez, vitorlázáshoz, evezéshez, vagy nyaralásod helyszínéül éppen Balatonföldvárt választanod? Tény, hogy vannak népszerűbb, közelebbi, vagy ismertebb helyek, de hiszek abban, hogy nem fogod megbánni, ha minket választasz!

olvasom tovább